Gama de produse

  Aparatele de aer condiționat cu tehnologie Inverter folosesc un model nou de compresor având capacitatea frigorifică (și calorică) variabilă, împreună cu o unitate electronică de control care comandă capacitatea compresorului și turația ventilatoarelor. Astfel, la pornirea aparatului, compresorul acestuia funcționează la capacitate maximă, mult mai mare decât capacitatea nominală, reușind să răcească încăperea într-un timp mult mai scurt decât în cazul unui aparat obișnuit.

   Tehnologia Inverter reduce consumul de energie al aparatelor de aer condiționat cu minim 30% raportat la aparatele convenționale, acestea fiind și mult mai silențioase, zgomotul neplăcut de pornire-oprire a compresorului fiind eliminate si datorită particularităților sale, permite asigurarea unui randament mult mai bun al aparatelor pe funcție de încălzire iarna.
   Aparatele de aer condiționat tradiționale folosesc un compresor care lucrează pe principiul pornit-oprit pentru a regulariza temperatura unei camere. La pornirea aparatului compresorul pornește și funcționează la capacitatea lui nominală, începând să răcească încăperea.
Un termostat sesizează când a fost atinsă temperatura dorită și da o comanda compresorului să se oprească. Compresorul fiind acum oprit, temperatura încăperii are tendința de creștere, iar când termostatul sesizează că temperatura a crescut cu 2 grade dă un semnal compresorului să pornească din nou, aparatul de aer condiționat funcționând după acest ciclu de pornit-oprit.


Subcategorii