Despre noi

  

    Compania S.C. HOT SNOW SRL a fost infiintata in anul 2012 ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc , oferind si completand treptat o gama de produse si servicii in domeniul constructiilor de instalatii industriale si civile. Mai precis, activitatile de baza ale companiei au pornit de la consultanta tehnica de specialitate in domeniul constructiei de instalatii mecanice : termice , frigorifice , HVAC , stingere incendiu .

SC HOT SNOW doreste să aduca un plus de calitate si profesionalism, pornind de la ideea că munca în instalatii se efectuează în echipă, calitatea finală a lucrarilor efectuate fiind influenţate de calitatea materialelor, tehnologiilor aplicate si nu in ultimul rand de gradul de calificare al personalului. Misiunea firmei este să oferim produse şi servicii în instalatii, gata să răspundă necesităţilor şi exigenţelor clienţilor. Serviciile de executie , proiectare si consultanta oferite sunt in conformitate cu Standardele si Normele Europene in vigoare. Proiectele realizate tin cont de necesitatile tehnice ale clientilor si sunt adaptate proceselor tehnologice de ultima generatie si care raspund unui inalt nivel de eficienta energetica . 
     Decizia de a infiinta o firma specializata in domeniul sistemelor frigorifice si de climatizare vine din dorinta de a tine pasul cu tehnologia moderna in acest domeniu , cat si de a satisface cele mai drastice dorinte ale clientilor nostri care vor sa simta confortul termic cel mai placut atat in sezonul cald cat si in sezonul rece . De aceea specialistii nostri in domeniul instalatiilor frigorifice , HVAC si termice va stau la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi cele mai bune solutii tehnice in domeniu . Sistemele concepute si gandite de noi se realizeaza de catre specialisti in domeiu numai dupa ce au fost culese toate informatiile necesare atat din teren cat si informatiile transmise de catre dorintele clientului . De asemenea serviciul dedicat intretinerii si mentenantei echipamentelor atat dupa punerea in functiune cat si cele care deja functioneaza , va sta la dispozitie 24/7 , astfel incat in orice moment clientul nostru sa nu simta disconfortul termic al vremurilor de azi si de maine . Toate verificarile necesare au la baza reguli stricte astfel incat echipamentele sa simta placerea de a functiona in parametri pentru care aceastea sunt proiectate .
2. Servicii oferite:
2.1 Servicii de executie:
- HVAC, TERMICE si FRIGORIFICE: echipamente , tubulatura si accesorii de ventilatie, instalatii de distributie agent termic si frigorific, echipamente terminale de incalzire si racire.
- SANITARE: instalatii de alimentare cu apa, canalizare menajera , pluviala, obiecte sanitare.
- PREVENIRE STINGERE INCENDII: instalatii de hidranti interior si exterior , instalatii de sprinklere Instalatii de drencere.
- SPATII TEHNICE: statii de pompare, centrale termice, statii racire, centrale de tratare aer , central frigorifice industrial NH3 si CO2 .
- RETELE EXTERIOARE: retele canalizare menajera si pluviala, retele apa si hidranti , retele termice.
- CONFECTII METALICE INSTALATII: ferme metalice , grinzi metalice stalpi , copertine , schele rezervoare , recipient butelii de egalizare , distribuitori , colectori porti , garduri , scari, rasteluri.
- INSTALATII TEHNOLOGICE INOX: sudura in mediu protector de gaz cu electrod nefuzibil din tungsten (TIG)
- ELECTRICE SI AUTOMATIZARI: instalatii de distributie principala si secundara, instalatii de iluminat exterior, instalatii electrice de medie si joasa tensiune, instalatii de automatizare, sisteme, echipamente, aparate si accesorii, surse de alimentare, tablouri de distributie si comanda,voce-date avertizare incendiu control acces.
2.2 Servicii de proiectare:
- Studii de fezabilitate – SF;
- Documentatii tehnice pentru obtinere avize, acorduri si autorizatii de functionare – DTAC;
- Proiecte tehnice – PT + CS;
- Documentatii de executie – DE;
- Documentatii tehnice pentru certificare (ISCIR, TUV, s.a.) – DC;
- Asistenta tehnica;
Oferim servicii de proiectare pentru:
- Instalatii termice de incalzire industriale;
- Instalatii water source heating pump;
- Instalatii frigorifice cu ammoniac;
- Instalatii frigorifice cu freon si CO2;
- Instalatii frigorifice cu propan;
- Sisteme de racire cu agenti intermediari (etilen-glycol, propilen-glycol, tyfoxit, tyfocor, etc.);
- Instalatii de racire cu apa;
- Instalatii de racire gaze naturale pentru Industria petrochimica;
- Patinoare artificiale;
- Utilaje si echipamente;
- Rezervoare pentru amoniac, freon, propan, CO2, apa, glycol, etc;
- Separatoare ammoniac;
- Schimbatoare de caldura multi‐tubulare;
- Recuperatoare de caldura;
- Vaporizatoare de propan;
- Structuri metalice pentru sustinere echipamente si conducte;
- Structuri de rezistenta – betoane (fundatii utilaje, echipamente si structuri metalice).
2.3 Servicii de consultanta:
- Se bazeaza pe normele de legislatie in vigoare tinandu-se cond de Saving Energy astfel incat sa fie in favoarea clientului prin performante energetice;
- Furnizarea de solutii tehnice moderne si performante;
- Respectarea Standardelor si Normelor Europene;
- Urmarirea raportului pret / calitate / performanta.
3. Autorizatii:

- ISO 9001 Sistem de managementul calităţii.
- ISO 14001 Sistem de managementul de mediu.
- AGFR grad I.

-Verificare, intretinere, repararea instalatiilor speciale de prevenire si stingere incendiu


Subcategorii